«Камні з неба»: Америка не знає, чим ЗСУ атакували військовий аеродром у Криму (ФОТО)

«Україна продовжує нас дивувати», - речник Пентагону США

Ліворуч угорі інфрачервоне зображення результатів обстрілу військового аеродрому в Криму

Американські військові не приховують свого захвату Україною та ЗСУ. Вони говорять про це відкрито і навіть не знають, чого від нас іще можна чекати. У хорошому плані.

Для прикладу, США не передавали Україні озброєння, за допомогою якого можна було б завдати удару по території окупованого Росією Криму, де загарбники під час вибуху втратили щонайменше дев’ять військових літаків.

Про це заявив представник Пентагону під час брифінгу в п’ятницю, 12 серпня, повідомляє у Twitter журналіст Голосу Америки Остап Яриш.

Речник підкреслив, що Сполучені Штати не мають жодних доказів, які б свідчили, що удар по аеродрому було здійснено американськими ракетами.

На сайті Міноборони США повідомляється , що Україна завдала удару по авіабазі Саки і що бомбардування «серйозно вплинуло на російську авіацію та особовий склад».

 

У повідомленні також сказано, що ракети ATACMS не мають до цього стосунку і США не постачали їх Україні.

Фото із публікації на сайті Міноборони США

Нагадаємо, що напередодні вибухів на військовому летовищі в Криму Пентагон підтвердив, що в рамках військової допомоги США поставили Україні протирадіолокаційні ракети.

Відомо, що українські повітряні сили якимось чином знайшли спосіб запускати американські ракети з літаків ще радянського виробництва.

Цікаво, що, відповідаючи на запитання про здатність України провести контрнаступ, представник Пентагону сказав, що поставив би захисникам України 12 за шкалою від нуля до десяти «за те, наскільки вони нас вражають у стільки різних способів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень