Кабмін виділив кошти на Євробачення

Кошти виділено на умовах повернення

Державний комітет телебачення та радіомовлення отримає 450 мільйонів гривень із резервного фонду на заходи з проведення пісенного конкурсу. Тобто 15 млн євро.

Державний комітет телебачення і радіомовлення разом із Міністерством фінансів під час підготовки проекту держбюджету України на 2017 рік мають передбачити бюджетні призначення не менше, ніж сума, еквівалентна саме 15 млн євро, для проведення "Євробачення".

Як відомо, українська співачка Джамала перемогла на міжнародному конкурсі естрадної пісні "Євробачення-2016", що відбувся у травні в Стокгольмі.

Отже, наступний конкурс "Євробачення" прийматиме Україна. Мери Києва, Одеси, Львова, Дніпра і Херсона заявили про готовність провести конкурс у своїх містах. Нині за проведення конкурсу змагаються Київ, Одеса та Дніпро.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень