Кабачки в цьому клярі їстимуть навіть ті, хто їх терпіти не може: шикарний рецепт
Сезонний овоч можна приготувати смачно

Сезон кабачків - у розпалі. Господині їх смажать, консервують, маринують і тушкують популярний овоч. Спробуйте приготувати кабачки в клярі - ця страва завоювала серця навіть тих, хто скептично до них ставиться.
Смажені кабачки в клярі з сиром
Інгредієнти:
- 2 – кабачки;
- шматочок – твердого сиру;
- 2 – яйця;
- 3 столові ложки – сметани;
- 3 столові ложки – борошна;
- олія, сіль, перець.
Потрібно нарізати кабачок кружечками, товщиною по 1 см. Потім у миску вбити яйце, посолити, поперчити, збити виделкою. Додати сметану і натерти сир.
На окрему тарілку висипати борошно.
Перемішати яєчну суміш, занурюючи кожен шматок кабачка в кляр, потім у борошно, посмажити овоч на розігрітій сковорідці з олією.
Достатньо буде 3-5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.

Смажені кабачки за рецептом №2
Інгредієнти:
- 2 – кабачки;
- 4 столові ложки – борошна;
- 2 – яйця;
- кріп, олія, сіль, перець.
Кабачки в шкірці помити під проточною водою, нарізати кружечками завтовшки 1-2 см.
У миску вбити яйце, посолити, поперчити, всипати борошно. Усе це ретельно перемішати виделкою, злегка збиваючи. Додати подрібнений кріп.
Розігріти сковороду, змащену олією, кабачки занурити в кляр, потім швидко покласти на розпечену поверхню. Смажити по 3-5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Джерело: unian
Радіо Трек: НОВИНИ