Іванна Смачило з Рівного пішла слідами Уляни Супрун (ФОТО)

Екс-рівнянка зайнялася Просвітою

Смачило та Супрун

Відома у Рівному людина – правник та громадський активіст – Іванна Смачило віднедавна отримала підвищення та перейшла зі Львова, де очолювала обласну юстицію, на роботу до Києва.

Нині екс-рівнянка – заступник Міністра юстиції України.

До переведення на Львів у січні 2018-го, Іванна Смачило керувала обласною юстицією Рівненщини

Призначення відбулося 3 липня (ще не пройшло й тижня), а вже сьогодні Іванна Смачило звернулася до українців через Фейсбук із приводу явища, яке називають словом «булінг».

Вона пише:

Іванна Смачило

Булінг. Кібер булінг. Для багатьох це нові слова, але проблема існування в країні такого явища є надзвичайно актуальною, і ми не можемо стояти осторонь.

 

За даними UNICEF Ukraine за 2017 рік, 67% дітей стикалися з булінгом (цькуванням), а 40% постраждалих взагалі ні з ким не ділилися проблемою і не зверталися за допомогою. З тих, хто мовчать – 40% соромляться про це говорити, а 22% вважають, що це нормальне явище.

 

Ми закликаємо батьків постійно відстежувати настрій і стан дитини. Якщо у дитини немає друзів, вона боїться іти до школи, має низьку самооцінку, у неї з’являються зіпсовані речі - поговоріть із дитиною та допоможіть вирішити проблемну ситуацію.


Інформаційна кампанія нашого проекту Я МАЮ ПРАВО #CтопБулінг вам в цьому допоможе.
#ЯМаюПраво! Національна поліція України Міжнародний фонд "Відродження"

Цей текст Іванна Смачило супроводила докладною інструкцією.

Зображення збільшується. Натисніть для ознайомлення

Також на сторінці п. Смачило привертає увагу репост від Міністра Юстиції Павла Петренка на тему кохання та рукопликладства.

Допис Міністра супроводжує зображення Бетмена, який дає ляпаса Самураю (чи Гейші?). При цьому Міністерство Юстиції повідомляє, що

БИТИ не дорівнює ЛЮБИТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень