Іван Байдак презентуватиме в Рівному нову книгу

Уже цієї неділі

У Рівному відбудеться презентація книги «Чоловік з моїм іменем» українського прозаїка Івана Байдака.

Нова повість Івана Байдака «Чоловік з моїм іменем» розповідає про чоловіка на ім’я Родвелл Вільямс – інтроверта та книголюба. Поховавши своїх батьків та переживши розлучення, він частіше пригадує події минулого: студентські роки, роботу в букіністичній крамниці та випадкову знахідку – біографічні рукописи невідомого автора.

Таємничі рукописи не мають чіткого фіналу, доля автора невідома, а ще вони потрапляють до Родвелла в найважливіші моменти життя. Він ітиме шляхами таємничого автора й водночас розплутуватиме плетиво свого минулого. Певно він знає одне: ми всі змінюємося та стаємо з часом настільки іншими, що, якби зустрілися з нами колишніми, то навряд порозумілися б чи заговорили… «Чоловік з моїм іменем» захоплює можливістю ввійти у світ себепізнання, світ, де переплітається минуле й майбутнє, а найкраща подорож починається, щойно отримуєш шанс повернутись на початок шляху.

Наприкінці презентації відбудеться автограф-сесія автора.

Серед найвідоміших творів автора – «Особисто Я особисто Тобі» (2013), «Рольові ігри» (2014), «Тіні наших побачень» (2017), «Назва тут не потрібна» (2018).

Зустріч відбудеться цієї неділі 31 березня у кав’ярні-книгарні “ATLAS”, Рівне, вул. С. Петлюри, 35

Вхід вільний!

Початок о 16:30.

[media=140286] 

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень