IT-шникам палац не по кишені. Віталій Герман пояснив, чому

Йдеться про приміщення навпроти ЦУМу

Палац секонд-хенду у центрі Рівного з’явився, бо айтішники не хотіли платити за оренду приміщення колишнього банку на вулиці Соборній, 40. Власник будівлі погодився віддати приміщення IT-компаніям за ціною, яка не перевищувала орендні ставки в центрі міста.

Втім, угода так і не відбулася, каже заступник міського голови Віталій Герман:

Власник пішов назустріч, три місяці нікому не віддавав в оренду приміщення. Чекав, що сюди зайдуть айтішники і створять тут айті-хаб. А вони в останній момент сказали, що не готові платити оренду. Мовляв, дешевше працювати з дому. А власник секонд-хенду готовий був платити. Сьогодні у Рівному й справді є попит на вживані речі та на гральний бізнес. Отака ситуація.

Як відомо, триповерхова будівля навпроти Універмагу належить ПАТ «Укртранснафта». Минулої п’ятниці там відкрили магазин вживаного одягу. Власник магазину знімає два поверхи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень