«Там бабуся у 82 роки робить манікюр, педикюр і має молодого коханого», – рівнянка про Італію

Жінка поділилася враженнями про цю країну у соцмережі

Рівнянка Олена Чаборай на своїй сторінці у Фейсбуці доволі цікаво описує свої закордонні мандрівки, порівнюючи інші країни з Україною (текст подаємо без змін):

Олена Фотограф Чаборай 4 липня о 11:59 · Зупинка Флоренція. В Італії інший темп життя, люди живуть спокійніше, довше і якісніше. Жінки лише в 40 народжують першу дитину. У нас в Україні надто активне, насичене і важке життя, ми виживаємо, біжимо.

 

Наша гід (росіянка) розповідала, що бабуся її чоловіка (італійця) у 82 роки робить манікюр, педикюр, зачіски, має коханого молодшого за неї на 8 років і інтимне життя 3 рази в тиждень! Сама - не багата, 1200 євро пенсіі, але насолоджується життям, ходить на гімнастику для пенсіонерів.

 

А у нас бабусі ще намагаються допомагати грошима дітям і внукам, жертвуючи своїми інтересами. Для мене це - хворі відносини з обох сторін. Потрібно так виховати дітей, щоб вони хотіли допомагати стареньким батькам, дарувати їм подарунки, привезти торби з продуктами з маркету, відправити на море з внуками і т.д. Старість італійки використовують для того, щоб пожити для себе.

Олена Чаборай пише про Італію ще й таке:


Італійці їдять дуже багато хліба, макарон, паніні, піци, але худі, бо хліб у них корисний, без дріжджів. Їздять у центрі Флоренціі на велосипедах і мотоциклах, бо нереально десь знайти місце для паркування машини.

 

У великих містах у центрі всі будинки старі - 14-18 століття і атмосфера дуже моторошна. Я бачила будинок 5 поверхів, який викупив американець і хоче переобладнати його під готель. Він витратив на нього 20 років і купу грошей, навіть не починаючи ремонт, лише на дозволи від мерії рухати кожен камінчик, будівля 16 століття. Вже мабуть не радий, що купив його.

 

У Італії багато виноградників і прямо біля плантацій є ресторанчики і магазини, де можна купити їхнє вино. Атмосфера неймовірна!

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень