Історія успіху: Як 17-річна дівчина з Мукачева співпрацює з відомими блогерами та подорожує світом (ВІДЕО)

Ще неповнолітня, а вже має кар'єру

Ольга Шигіна – мешканка Мукачева. Їй лише 17 років, а вона вже має неймовірну стартову кар’єру. Свій робочий шлях дівчина розпочала з любові до фотографії ще у 14 років.

Тоді батьки придбали їй перший фотоапарат. Оля пройшла кілька курсів та з головою поринула у світ створення контенту. З кожним днем вона розуміла, що хоче розвиватися саме у цій сфері.

Фото та відеозйомка, концепція сторінки в соцмережі, просування особистості, продукту чи бренду, робота з блогерами, написання стратегій - зараз це щоденні справи Ольги.

За кілька років дівчині вдалося організувати свою роботу так, що вона повністю забезпечує всі свої витрати: подорожі, робочі поїздки по Україні і за кордон та інше. Зараз Оля співпрацює з відомими українськими брендами та блогерами. Створює контент для сторінок у соцмережах та допомагає налагодити роботу.

Дівчина каже, завжди хотіла бути самостійною та не просити гроші від батьків. Останнє, на що вони витратилися це був фотоапарат, саме той, з якого все і почалося.

В майбутньому дівчина хоче продовжувати розвиватися у сфері створення цифрового контенту для соцмереж та допомагати іншим знайти себе.

Також Оля зазначає, що не забуває донатити на ЗСУ і вдячна військовим, що може жити та працювати, поки вони охороняють наш спокій.

Більше – у відео:

Джерело: mukachevo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень