

Ідеальні пропорції м’яса і овочів
Часто котлети виходять сухими. Уникнути цієї проблеми допоможе хитрість, яку використовують досвідчені господині. Вони додають у фарш – секретний інгредієнт. А саме – кабачок.
Кабачки чудово поєднуються з курячим фаршем, створюючи дуже ніжну текстуру. В роті їх навіть жувати не потрібно, бо вони такі м’які та соковиті.
Кабачок промийте, натріть на великій тертці, посоліть, перемішайте, дайте постояти 5 хвилин, щоб кабачки пустили сік. Кабачки повністю відіжміть від соку і додайте до курячого фаршу.
Вбийте яйце, всипте панірувальні сухарі, мелений перець, спеції до курки та сіль на смак.
Свіжий кріп промийте, дрібно нашаткуйте, додайте в основний склад.
Ретельно перемішайте спочатку ложкою, а потім руками, щоб вийшла максимально однорідна суміш. Місткість із вмістом накрийте харчовою плівкою, відставте убік на 30 хвилин, щоб сухарі трохи набрякли.
Долоні змочіть водою, з маси сформуйте невеликі биточки.
Сковороду нагрійте на плиті, влийте олію. У гарячу олію викладіть підготовлені заготовки. Смажте котлети на середньому вогні з двох боків до придбання рум’яної скоринки. Сильно засмажувати їх не потрібно. Почергово посмажте всі екземпляри.
Смажені котлети перекладіть у жароміцну форму, на дно помістіть кілька шматків вершкового масла. Завантажте форму в розігріту до 200 градусів духовку, запікайте 20 хвилин до готовності.
Котлети покладіть на тарілку, подайте на стіл.
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ
Українські водії отримують штраф за користування додатком «Дія»
Час є до 15 травня: ПриватБанк повідомив про важливі зміни для власників карток і Приват24
Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Поплавського, в якому замість дружини – прислуга
Таких смачних дерунів ви ще не їли. Тепер готуватимете лише за цим рецептом
Оселедець замість таблеток: яка користь улюбленої риби
Копійчані гарячі бутерброди. Виходить дуже багато, а діти та чоловік їх миттєво змітають (ФОТО)
Для чого фольгу кладуть у морозилку: геніальний лайфхак
Найпростіший рецепт мочених яблук на зиму: виходять дуже смачні та ароматні
Спробуйте — і будете пекти такі булочки постійно: тісто — як пух
Це ж смачніше за пиріжки: страва з батона і цибулі, яку можна подавати у ресторані
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774