Навіть жувати не треба! Котлети з секретом тануть у роті

Ідеальні пропорції м’яса і овочів

Часто котлети виходять сухими. Уникнути цієї проблеми допоможе хитрість, яку використовують досвідчені господині. Вони додають у фарш – секретний інгредієнт. А саме – кабачок.

Кабачки чудово поєднуються з курячим фаршем, створюючи дуже ніжну текстуру. В роті їх навіть жувати не потрібно, бо вони такі м’які та соковиті.

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 1 кг
  • Кабачок – 1 шт
  • Яйце куряче – 1 шт
  • Панірувальні сухарі – 1 ст.л
  • Приправа для курки – 1 ч.л
  • Кріп – 20 г
  • Сіль – на смак
  • Рослинна олія – на смак

Кабачок промийте, натріть на великій тертці, посоліть, перемішайте, дайте постояти 5 хвилин, щоб кабачки пустили сік. Кабачки повністю відіжміть від соку і додайте до курячого фаршу.

Вбийте яйце, всипте панірувальні сухарі, мелений перець, спеції до курки та сіль на смак.

Свіжий кріп промийте, дрібно нашаткуйте, додайте в основний склад.

Ретельно перемішайте спочатку ложкою, а потім руками, щоб вийшла максимально однорідна суміш. Місткість із вмістом накрийте харчовою плівкою, відставте убік на 30 хвилин, щоб сухарі трохи набрякли.

Долоні змочіть водою, з маси сформуйте невеликі биточки.

Сковороду нагрійте на плиті, влийте олію. У гарячу олію викладіть підготовлені заготовки. Смажте котлети на середньому вогні з двох боків до придбання рум’яної скоринки. Сильно засмажувати їх не потрібно. Почергово посмажте всі екземпляри.

Смажені котлети перекладіть у жароміцну форму, на дно помістіть кілька шматків вершкового масла. Завантажте форму в розігріту до 200 градусів духовку, запікайте 20 хвилин до готовності.

Котлети покладіть на тарілку, подайте на стіл.

Джерело: gospodynka

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень