Шерон Стоун та мама Ілона Маска: зірки першого ешелону, що стежать за інстаграмом Зеленського

16,8 мільйона підписників

На акаунт в інстаграмі президента України Володимира Зеленського підписані майже 17 мільйонів осіб. Приріст підписників пов'язують з повномасштабною війною в Україні. 

Захват у людей з усього світу викликає те, що Зеленський залишився в Україні, попри активні бойові дії.

За Зеленським стежать не тільки українці, а й світові знаменитості. На нього підписані зірка серіалу «Всі жінки - відьми» Аліса Мілано, американська актриса Шерон Стоун, легендарна поп-діва Мадонна, мама Ілона Маска - Мей Маск, дочка експрезидента США Іванка Трамп, голлівудська актриса українського походження Кетрін Винник, британська співачка Рита Ора і багато інших.

Підписані на Зеленського також безліч українських зірок - Слава Камінська, Дмитро Монатік, Надя Дорофєєва, Даніель Салем, Світлана Тарабарова і багато-багато інших.

Сам президент підписаний всього на 194 акаунти. Крім українських зірок, він стежить і за зарубіжними - Шерон Стоун, Адель, Леді Гагою, Антоніо Бандерасом, Ніколь Кідман, Джей Ло, Мадонною, Арнольдом Шварценеггером та іншими.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень