Інспекторів муніципальної варти на вулицях Рівного немає. Все через їхній «офіс»? (ФОТО)

А точніше через те, що приміщення за мільйон ще не відремонтували

Андрій Пасічник. На фото - приміщення (цокольний поверх) де працюватиме департамент муніципальної варти. Фотоколаж - Радіо Трек.
Андрій Пасічник. На фото - приміщення (цокольний поверх) де працюватиме департамент муніципальної варти. Фотоколаж - Радіо Трек.

Ремонт у приміщенні головного офісу муніципальної варти Рівного – ще не розпочався. Нині департамент завершує формування проєктно-кошторисної документації, після чого оголосить тендер.

Це обов’язкова процедура, адже йдеться про понад 4 млн гривень з міського бюджету. Що мають зробити за ці гроші в головному офісі муніципальної варти, повідомив директор департаменту Андрій Пасічник:

- Поки ніяких робіт не проводимо, бо ще навіть не оголошували тендери. Після виготовлення проєктно-кошторисної документації договір опублікуємо. І лише після цього на підставі цих документів ми оголошуватимемо тендер. Це обов'язкова процедура, оскільки на ремонт приміщення місто передбачило 4, 6 млн гривень, якщо не помиляюсь. 

 

Там приміщення нежитлового фонду, його треба адаптувати до офісного приміщення. Там згодом будуть розміщуватися і самі інспектори, будуть технічні приміщення, адміністрація, бухгалтер та юрист, директор. Треба місце для інспекторів, а також для розміщення системи відеоспостереження «Безпечне місто». 

Нагадаємо, наприкінці липня поточного року департаменту муніципальної варти віддали нежитлове приміщення на вулиці Степана Бандери, 44. Це майже 500 квадратних метрів вартість понад мільйон гривень. 

Як відомо, Муніципальну варту фінансуватимуть з місцевого бюджету. Йдеться про роботу двох десятків інспекторів, бухгалтера, юриста, директора та його заступників.

А от коли у Рівному з’являться інспектори з паркування та громадського порядку, Андрій Пасічник ще не знає:

 - На минулому виконкомі інспекторів з паркування уповноважив на складання протоколів і на винесення постанов. Це було два рішення, які підтримав виконком. Для того, щоб інспектори вийшли на вулиці їх треба одягнути у форму, дати їм розпізнавальні знаки та жетони.

 

І зрештою їм треба десь розміщуватися, набрати людей можна, але де вони базуватимуться?

 

Окрім того, треба закупити певну техніку. Ми зараз закупляємо обладнання. Сказати конкретну дату - важко. Як тільки усі етапи розпочаті завершимо, тоді на вулицях з'являться інспектори.

За словами Андрія Пасічника, муніципальна варта має 4 напрямки роботи: інспектори з паркування, інспектори з благоустрою, система відеоспостереження «Безпечне місто» та співпраця з поліцією та рятувальниками.

Також Андрій Пасічник додав, що йдеться про 21 посаду інспектора. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень