У скільки обійдеться Рівному муніципальна варта?

Остаточне рішення про її впровадження ухвалюватиметься вже на наступній сесії Рівнеради

Втім, під час розгляду бюджетна комісія вже декілька разів повертала це запитання на довивчення. Головна претензія була такою: частину функцій, які братиме на себе варта, вже виконують працівники різних підрозділів виконкому.

Тож на чергове засідання комісії було надано відповідь на протокольне доручення – «функції жодної посадової одиниці управлінь міськвиконкому не дублюють функції муніципальної варти».

Втім, в скільки ж обійдеться формування та утримування цього органу самоврядування міському бюджету, поки сказати важко. Адже для того, аби розробити кошторис, необхідно провести ще низку процедур, відзначає депутат Любов Романюк:

Процес потреби в бюджетних коштах почнеться тоді, коли буде призначений керівник, почнеться формування штатного розпису. Коли буде зрозуміло, чи погоджуєтеся ви з запропонованою кількістю працівників, а в проекті їх 25, і з тим, що необхідно для впровадження муніципальної варти у Рівному

Муніципальна варта  — це орган в системі місцевого самоврядування, що займається охороною громадського порядку, законності, прав, свобод і законних інтересів громадян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень