Індпошив: Ван Дам у фільмі Netflix знявся в українському смокінгу

Кіно знімали торік у Києві

Днями на Netflix вийшов комедійний бойовик «Останній найманець» з Жан-Клодом Ван Дамом у головній ролі. Фільм розповідає про таємного агента, засудженого урядом Франції.

Зйомки фільму проходили торік у Києві та Парижі. В одному з епізодів картини знаменитий бельгієць мав з’явитися у смокінгу. Стилісти Netflix звернулися до київського ательє Indposhiv Bespoke House, аби там пошили бездоганний костюм для Жана-Клода.

Ось що про це каже Катерина Возіанова, засновниця Indposhiv Bespoke House, в інтерв’ю Marie Claire:

Для нас велика честь працювати з зіркою такого масштабу, як Жан-Клод Ван Дам. Робота над цим замовленням була нелегкою. По-перше, смокінг мав був бути скроєний і зшитий так, щоб, з одного боку, в ньому можна було битися і робити різні трюки – хоч коронний шпагат актора. З іншого боку, як і будь-який bespoke костюм, він повинен ідеально сидіти в кадрі. Але наша команда впоралася з цим завданням на відмінно.

Після виходу фільму бренд представив окрему лінійку урочистого одягу Indposhiv Black Tie. В рамках лінії ательє створює як bespoke (на замовлення, - англ.) костюми, які шиються за всіма канонами Гільдії Кравців Великої Британії, так і semi-bespoke смокінги, які можна підігнати по фігурі замовника всього за 3 дні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень