Шерон Стоун розказала, як її обманом змусили зняти трусики в «Основному інстинкті» (ВІДЕО)

Вся правда про одну з найбільш культових сцен в кінематографі

В кінці березня виходить автобіографічна книга Шерон Стоун «The Beauty of Living Twice», а поки видання «Vanity Fair» опублікувало уривок, в якому актриса розповідає про те, як її обдурили під час зйомки знаменитої сцени «Основного інстинкту».

За словами Стоун, її попросили зняти спідню білизну і запевнили, що інтимні місця не будуть видні в кадрі. Але все виявилося інакше.

Мені сказали: «Треба, щоб ти зняла трусики, тому що біла білизна відбиває світло. Нічого видно не буде. Але оскільки мова йде про мою вагіну, я скажу: це повна нісенітниця», - пише Стоун.

Актриса зазначає, що вперше побачила відверті кадри, коли режисер покликав її подивитися готовий фільм.

Я була не одна з режисером, як можна було б очікувати - в кімнаті була купа сторонніх людей, які не мали відношення до проєкту: агенти, адвокати. А в кадрі була я і мої інтимні місця. Я підійшла до режисера [Пол Верховен, - ред.], вдарила його по обличчю і вийшла. Я пішла до своєї машини й зателефонувала адвокату, Марті Сінгеру. Марті сказав, що вони не можуть випустити фільм в такому вигляді, що я можу заборонити їм це через суд», - поділилася у своїй біографії Шерон.

Після перегляду я передала Полу варіанти, які мені запропонував Марті. Звичайно, Верховен люто заперечував, що у мене в цій ситуації є вибір. Я була просто актрисою, просто жінкою - який я могла мати вибір? - пише 63-річна Стоун.

До речі, культової сцени не було у сценарії – її вирішив додати сам режисер Пол Верховен. На це його надихнула історія знайомства ще в 60-их роках з однією дівчиною. Вона прийшла на вечірку без білизни й тим самим вразила Пола. Через багато років він вирішив використати цю історію у фільмі «Основний інстинкт». А Шерон Стоун після цієї стрічки стала зіркою першої величини.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень