Ім'я Марія: значення, характер та сумісність з іншими іменами

Фахівці кажуть, що ім’я впливає на людину

Ім'я Марія має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені — «гірка», «сумна», «відкинута».

Форми імені Марія

Маша, Машуня, Марічка, Маня, Мура, Марійка, Маріша, Маріка, Мара, Маруся, Муся, Мася, Маняша.

Марія – характер та доля

Дівчинка з ім'ям Маша зростає зовні спокійною і врівноваженою дитиною. Її підвищена емоційність прихована від сторонніх очей і рідко вихлюпується назовні.

Марія — добра, ніжна, спокійна дівчинка. Вона дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. Водночас у її характері присутні твердість, гідність, здатність постояти за себе. Вона відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов'язки. 

Якщо спробувати коротко схарактеризувати ім'я Марія, то першою чергою треба сказати про її теплоту і чуйність. Вона володіє рідкісним даром самопожертви, її співпереживання чужих проблем носить майже надприродний характер. Марія має прекрасну інтуїцією, що часто допомагає їй у житті.

В роботі Марія може довго шукати собі справу до душі. З урахуванням того, що вона досягає успіху майже всюди, її пошук улюбленої справи цілком обґрунтований. Ще з дитинства тяжіє до творчості й нерідко її робота пов'язана з ним.

Водночас Машу можна назвати кар'єристкою і вона швидше пожертвує кар'єрою заради внутрішнього комфорту. Ще про Машу можна сказати, що вона працьовита.

Кохання, сексуальність, шлюб

Сім'я для Маші — це головне в житті. До цього вона приходить не відразу і в юності від неї такого не очікують. Вона створює сім'ю досить пізно, але це дозволяє їй зробити цей вчинок цілком усвідомлено. Дуже любить своїх дітей, а так само обожнює сімейні вечори. Марія любить приймати гостей у себе вдома, а ось саму їздити в гості її не тягне.

Які імена підходять для шлюбу

Найбільша ймовірність міцних стосунків у Марії з іменами: Максим, Олександр, Олексій, Сергій, Роман, Павло.

Найменша ймовірність міцних стосунків у Марії з іменами: Андрій, Артем, Владислав, Євген, Ігор.

Іменини Марії

Іменини Марії 2021 року за православним календарем святкують 19, 25 і 28 лютого; 2, 14, 16 і 25 квітня; 17 травня; 5, 11, 15, 17, 20, 22 і 24 червня; 2 і 25 липня; 4, 22 і 24 серпня; 28 вересня; 11 листопада.

Джерело - ТСН.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень