Ілон каже прибрати синьо-жовті прапорці з профілів у Twitter: «Далі тільки за гроші»? (ФОТО)

Засновник SpaceX назвав «Революцію Гідності» словом «Переворот»

Ілон Маск, як виглядає, продовжує демонструвати свою прихильність Кремлю.

Днями він назвав «Революцію Гідності» державним переворотом, начебто, проведеним у 2014 р. під орудою США, а вчора, як стверджують деякі користувачі мережі Твіттер, Маск здійснив черговий жест «злої волі» стосовно України та всіх, хто її підтримує.

НАЧЕБТО

Люди, які мають профілі з синьо-жовтими прапорцями, почали отримувати повідомлення від Twitter, що вони мають прибрати такі прапорці, або почати за них платити, придбавши «синю галочку» в рамках підписки Twitter Blue.

 

Така підписка, нагадаємо, коштує $8 на місяць або майже $100 на рік.

Цікаво, що в повідомленні, яке поширюють користувачі, сам факт наявності синьо-жовтого прапора в профілі визначається як «Антиросійська пропаганда», що її Твіттер не може собі допустити як «політично-нейтральна платформа».

При цьому, те ж повідомлення каже, що український прапорець таки можна використовувати, але тільки, оформивши підписку на Twitter Blue.

Зробити це, начебто, треба до 28-го лютого.

Раніше Ілон публічно погодився з думкою, що «Революція Гідності» була «переворотом»

УВАГА!

Повідомлення про вимогу прибрати синьо-жовті прапорці не підтвердилося. Люди масово видаляють свої повідомлення та репости. Вважається, що це могла бути якась ворожа ІПСО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень