Єдиний ліцей у Рівному немає укриття. Яка ситуація щодо решти шкіл

У місті намагаються забезпечити можливість очного навчання - всім

У понеділок понад 30 тисяч школярів у Рівному повернуться за парти.

 На сьогодні єдиний ліцей який немає свого навіть найпростішого укриття - 14-й. Укриття для закладу перебуває на стадії будівництва, яке планують завершити у жовтні. 

Тож поки управління освіти розглядає можливість використання укриття в іншому навчальному закладі, аби більше дітей залучити до очного навчання. 

Усі укриття і сховища в закладах середньої освіти уже пройшли огляд спецкомісії. Сьогодні у 35 гімназіях та школах міста є 28 найпростіших укриттів, 12 протирадіаційних укриттів. Деякі школи мають не одне укриття, адже дітей навчається більше, ніж фізично можна вмістити в укритті. 

Крім того, освітні заклади мають 6 угод для використання захисних споруд цивільного захисту інших суб’єктів господарювання. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень