Ситуація близька до критичної: спортшколи Рівного й досі не мають укриттів

Цього літа укриття облаштують у ДЮСШ №2

У дитячі спортивній школі №2, що на Коновальця у Рівному - робитимуть ремонт. Йдеться про облаштування у підвалі спортшколи найпростішого укриття. 

Як нам вдалося з'ясувати в управлінні капітального будівництва на роботи передбачено близько 4 мільйонів гривень. Підвал в занедбаному стані, тож там робитимуть все - від підлоги до стелі, системи вентиляції та інше. 

Ситуація з укриттями у спортивних школах Рівного загалом критична. На сьогодні сховок на півтори тисячі осіб має тільки ДЮСШ№4. Решта спортивних шкіл на третьому році війни і досі не мають власних укриттів. В управлінні спорту нам пояснили, що третя та п'ята спортшколи користуються укриттями поруч своїх приміщень.

 Найбільш критична ситуація з гімнастичною школою на проспекті Миру - там немає укриття, а можливі сховки поруч й так переповнені. 

Управління спорту наполягає на облаштуванні укриттів, втім ситуація з фінансуванням залишає бажати кращого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень