Єдине місце у будинку, де не можна зберігати гроші: Прикмети забороняють

Забобони щодо грошей

Гроші – це особливі речі, які потребують шанобливого ставлення до себе. Тому їх завжди треба впорядковано складати у гаманець, часто перераховувати, а також треба знати, де їх зберігати.

Адже байдуже поводження з грошима може спричинити бідність. Народні прикмети кажуть, що не можна зберігати заощадження у спальні.

Гроші «лінуються»

Раніше люди вірили, що, зберігати гроші там, де відпочивають господарі, категорично не можна. Гроші теж будуть «лінуватися» і не будуть йти легко у руки.

Грошова енергія любить рух, а, якщо ж заощадження лежать у спальні, вони втрачають силу і перестають поповнювати гаманець свого господаря.

Гроші підуть через портал

Також не рекомендують зберігати заощадження в передпокої. Вхідні двері — це портал в будинок. Через це людину можуть постійно турбувати різні неприємності та поломки, на які необхідні будуть гроші.

Тож таким чином людина тільки й на них зароблятиме.

Де правильно зберігати гроші

Всі речі повинні мати своє місце. Тож і для грошей має бути свій куточок – потайний сейф або красива шкатулка.

За вченнями фен-шуй, гроші краще зберігати у південно-східній або східній частині кімнати. Головне, постійно брати купюри зі сховища, щоб гроші не «лінувалися» і класти туди нові.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень