Є три причини: ведучий з Маріуполя розповів, чому росіяни так ненавидять це місто

«Місто Марії» не скорилося у 2014

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков родом з Маріуполя. Там він народився і виріс. Там же під час війни померла його мама.

Нещодавно він поділився, що деякі колаборанти з числа містян, що вітають окупантів та допомагають їм будувати в зруйнованому місті «рускій мір» вважають його зрадником.

Андрій Бєдняков - фото з мережі
Андрій Бєдняков - фото з мережі

Андрій вважає, що росіяни ненавидять Маріуполь та так безжально намагаються його знищити, зокрема, тому що місто не скорилося у 2014 році.

Тоді українці звільнили його від самопроголошених формувань, які намагалися приєднати горде місто до так званих «республік».

- По-друге, «Азов». Для них це наче «червона ганчірка». І, по-третє, наші воїни просто так не віддадуть цю територію, – підсумував Бєдняков.

Телеведучий також розповів, що за останні вісім років в думках багатьох маріупольців відбулися зміни.

- Я особисто бачив, скільки людей змінилися за цей час. Знав достатньо тих, хто казав, що потрібно було і їм «туди» приєднатись, а потім поступово змінили свою думку. Спочатку ж ніхто не розумів нічого, думали, що все буде добре, потім подивилися, що сталося з Донецьком, і зрозуміли, що туди не хочуть, – додав він.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень