Ідеальні макарони по-італійськи - це всього один простий інгредієнт, який докорінно змінює смак

Потрібна всього ложка цього диво-продукту

Італійські кухарі славляться своїм умінням готувати надзвичайно смачні макарони. І нічого дивного в цьому немає: паста вважається національною стравою Італії.

Ми ж пропонуємо вам відкриття великої таємниці і розповімо, що додавати у макарони, щоб за своїм смаком вони нічим не поступалися творінням іменитих шеф-кухарів

Що треба робити?

Щойно в каструлі закипіла вода, не поспішайте кидати в неї макарони. Спершу додайте в окріп ложку олії. Можна використовувати як соняшникову, так і оливкову (але другий варіант - кращий).

Як тільки секретний інгредієнт опинився в каструлі, можете додавати й самі макарони.

Весь секрет полягає у тому, що завдяки олії на поверхні води утворюється своєрідна «плівка». Макарони, що вирушають у каструлю, обов’язково пройдуть через цей шар і в результаті кожна часточка покриється в’язкою рідиною.

Так страва точно не злипнеться. Крім того, паста не приклеїться до дна каструлі. Добре вплине цей трюк і на смак макаронів.

Джерело: pixel inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень