«Хвіст аж до Чорновола»: у Рівному знову утворилися величезні черги на тестування (ВІДЕО)

Захворюваність зростає

Архівне фото Радіо Трек. Черги на Драгоманова знову б'ють рекорди.
Архівне фото Радіо Трек. Черги на Драгоманова знову б'ють рекорди.

У Рівному – великі черги на ПЛР-тестування. Значну кількість людей відзначили у центрі ПМСД на Драгоманова та у центрі первинної меддопомоги «Ювілейний». 
На Драгоманова черга знову тягнулася тротуаром біля сусідніх будівель, розповідає Радіо Трек рівнянка Богдана: 

- Сьогодні увесь двір біля входу до центру тестування був зайнятий і постійно приходили люди. Черга тягнулася тротуаром аж до будівлі, що на перехресті з вулицею Чорновола.  
Черги капець.

Богдана не надіслала нам фото, але начальник охорони здоров'я Рівного підтвердив, що черга сягала того місця, куди й червона лінія.
Богдана не надіслала нам фото, але начальник охорони здоров'я Рівного підтвердив, що черга сягала того місця, куди й червона лінія.

- Люди стоять з 8 ранку. Медсестра вийшла й просить тримати дистанцію, але її ніде було тримати, тому люди невдоволені, - розповідає рівнянка Діана про ситуацію в ЦПМСД «Ювілейний». 


Головлікар ЦПМСД «Центральний» Олег Шрам розповів, що у них на тестування 18 січня записалися 260 осіб. Це максимальна кількість людей, які за день можуть прийняти в лікарні. 

Але ситуація з чергами прогнозована, вважає начальник управління охорони здоров’я Рівного Віктор Іськів: 

Сьогодні на Драгоманова знову, так – «хвіст» майже до Чорновола.  Я особисто сьогодні вперше за довгий час таку чергу побачив. Але ми це очікували, це звична ситуація. Свята закінчилися, тож прогнозували і спалах захворюваності й люди зараз почнуть частіше до лікарів звертатися. То це нічого нового і нічого дивного. 

Тож найближчим часом такі черги на тестування зберігатимуться, зазначає чиновник. Додає, що система тестування та вакцинації проти коронавірусу працює у звичному режимі. Також тривають переговори щодо відновлення роботи центру вакцинації у рівненському драмтеатрі, де призупинили щеплення на час свят.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень