Хто оплачуватиме пільги рівнян за користування залізничним транспортом?

Мова йде про потяги приміського сполучення

На останньому засіданні  Рівнеради депутати розглядали пропозицію забрати на баланс міського бюджету компенсацію Укрзалізниці витрат на перевезення пільгових категорій жителів Рівного.

Втім, не всі депутати погодилися з доцільністю такого рішення. Як відзначив депутат Олександр Довжаниця, в наступному році на міський бюджет і так буде велике навантаження, адже з нього відтепер буде фінансуватися ПТУ, медична сфера міста та багато іншого.

Щоправда, як відзначив секретар Рівнеради Сергій Паладійчук, перебрати на себе ці витрати місто повинне. І для цього вже створений свій механізм:

Зараз мова йде про те, щоб ці кошти ми надали субвенцією в обласний бюджет. Обласний бюджет таких субвенцій назбирає з усіх районів, і отримає таким чином комплексну суму. Потім, згідно зі спеціальною програмою обласної ради, перерахують вже на залізничний транспорт.

В результаті, це рішення депутати на голосуванні не підтримали - було лише 16 голосів "за". Втім, обіцяли до нього повернутися, адже нині покривати пільгове перевезення приміськими потягами просто нікому.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень