Хто на Рівненщині здаватиме ЗНО в магістратуру

За матеріалами Управління освіти і науки Рівненської ОДА

Вступники у магістратуру у 2018 році за спеціальностями «Право» та «Міжнародне право» мають скласти три тести у формі ЗНО. Вступники у магістратуру за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини» — один іспит у формі ЗНО з іноземної мови.

За технологією ЗНО проводитиметься «Єдине фахове вступне випробування»  та «Єдиний вступний іспит»: єдине фахове вступне випробування – це форма вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста); єдиний вступний іспит – це форма вступного випробування з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).

Конкурсний відбір для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти для вступу за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» проводитиметься у формі:

єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійська, німецька або французька); єдиного фахового вступного випробування з права; тест загальних навчальних правничих компетентностей (з урахуванням додаткового вступного випробування для осіб, які здобули ступінь (освітньо - кваліфікаційний рівень) вищої освіти за іншою спеціальністю).

Конкурсний відбір для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальностями галузей знань 03 «Гуманітарні науки» (крім спеціальності 035 «Філологія»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 08 «Право», 24 «Сфера обслуговування» та 29 «Міжнародні відносини» проводитиметься у формі єдиного вступного іспиту тільки з іноземної мови (англійська, німецька або французька).

Також вступники зазначених спеціальностей мають скласти інші передбачені фахові вступні випробування (іспити у навчальному закладі).

Повний перелік спеціальностей:

Гуманітарні науки

  • 031 Релігієзнавство
  • 032 Історія та археологія
  • 033 Філософія
  • 034 Культурологія

Соціальні та поведінкові науки

  • 051 Економіка
  • 052 Політологія
  • 053 Психологія
  • 054 Соціологія

Журналістика

  • 061 Журналістика

Право

  • 081 Право

Сфера обслуговування

  • 241 Готельно-ресторанна справа
  • 242 Туризм

Міжнародні відносини

  • 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії
  • 292 Міжнародні економічні відносини
  • 293 Міжнародне право

У 2018 році приймаються результати єдиного фахового вступного випробування 2017 та 2018 років, крім оцінок з англійської, німецької та французької мов. Оцінки з англійської, німецької та французької мов приймаються лише з результатів єдиного вступного іспиту 2018 року.

Нагадаємо, що реєстрація на ЗНО з іноземної мови та єдине фахове випрбування проходитиме з 14 травня по 5 червня. Основна сесія єдиного вступного іспиту відбудеться 11 липня, а єдиного фахового — 13 липня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень