Хто в Лос-Анджелес, а хто – на Печерськ: як українські зірки провели дітей у школу (ФОТО)

Зірки поділилися зворушливими знімками в соцмережах

1 вересня – важливий день не тільки для школярів, але й для їхніх батьків. Багато зірок українського шоу-бізнесу сьогодні відвели своїх дітей у школу і поділилися зворушливими знімками в соцмережах.

Ольга Фреймут та її дочка Злата Мітчелл

Ольга Фреймут домоглася свого: з вересня 2021 року 15-річна Злата піде вчитися в американську школу.

Покладаю великі надії на Злату. Ти – оновлена версія мене. Удачі, – написала Ольга Фреймут у своєму Instagram.

Для Злати це вже не перша поїздка в США. Позаминулої зими вона їздила туди в мовну школу, а тепер – переїхала, попри те, що ще не закінчила навчання в Україні.

Зазначимо, що до переїзду в Лос-Анджелес Злата навчалася у Печерській міжнародній школі. За навчання дочки там Фреймут платила 24 тис. доларів на рік.

TAYANNA та її син Даніель

Гордість, що я народила такого чудесного сина, з яким у нас чудові стосунки, – написала TAYANNA в сторіз напередодні 1 вересня.

Син співачки навчається у Вальдорфській школі, метою якої є розвиток вільних людей. Діти в цьому закладі вчаться самі визначати напрямок свого життя.

Цікаво, що 1 вересня ця школа не відзначає традиційною лінійкою. Замість цього Тетяна Решетняк (справжнє ім'я співачки) їде з сином на святковий сніданок.

Оля Цибульська та її син Нестор

Син відомої співачки та радіоведучої Олі Цибульської 1 вересня пішов у приватну школу з поглибленим вивченням англійської мови.

Артистка розповіла в соцмережах, що цей день для неї особливий. Вона навіть замовила візажиста додому, щоб як слід підготуватися до першого дзвоника сина.

Андрій Джеджула, Санта Дімопулос і їхній син Даніель

Спільній дитині співачки Санти Дімопулос і шоумена Андрія Джеджули вже 13 років. Експодружжя хоч і не підтримує стосунків, але вирішило провести цей важливий день разом із Даніелем.

Син українських зірок вчиться в міжнародній американській школі в Києві.

Ірина Білик та її син Табріз

Цього року син Ірини Білик став першокласником. Співачка заздалегідь вибрала для Табріза шкільну форму і необхідне приладдя.

Євген Кошовий і його дочки Варвара і Серафима

Варвара, старша дочка коміка, 1 вересня стала восьмикласницею, а молодша Серафима – вперше пішла в школу. Зіркові батьки ретельно підготували дівчинку до навчання.

Серафима все літо займалася з репетитором, щоб блищати на уроках своїми знаннями. Вона стала першокласницею приватної школи в Києві «Ліцей I-School».

Юрій Ткач і його дочка Ліза

Дочка телеактора і коміка Юрія Ткача цього року теж іде в перший клас. Семирічна Ліза вже вміє читати й писати, тому до школи готова на всі 100 відсотків.

У нас Ліза йде в перший клас. Приїхала вся сімейка, – поділилася в сторіз Вікторія Ткач і сказала, що спеціально одягла сонцезахисні окуляри, щоб можна було плакати.

Серафима Кошова з Лізою навчатимуться разом у київському ліцеї. На першому дзвінку вони йшли за руки й посміхалися своїм знаменитим батькам на камери.

Потап і його син Андрій

Син Потапа, Андрій, прийшов на лінійку в гуманітарну гімназію в самому центрі Києва, за сотню метрів від Хрещатика. Він вивчає три мови: англійську, французьку та польську.

Оля Полякова та її дочка Маша

16-річна дочка Олі Полякової, Маша, сьогодні пішла у випускний клас. Разом із молодшою сестрою Алісою вона ходить в одну з найбільш елітних державних гімназій Києва з поглибленим вивченням французької мови.

Офіційно навчання в ній безкоштовне, але дівчата ще паралельно зайняті позашкільною освітою – музикою і вивченням важливих предметів.

Володимир Остапчук та його дочка Емілія

Відомий телеведучий Володимир Остапчук приїхав до дочки Емілії на перший дзвоник. Дівчинка в цьому році пішла до другого класу приватної початкової школи «Смартіка», яка розташовується в Києві на Оболоні.

Тарас Тополя та Alyosha і їхній старший син Роман

Старший син соліста гурту «Антитіла» Тараса Тополі й співачки Alyosha займатиметься за програмою нової української школи. Навчання буде в повний робочий день – до 18:00.

Наш старшенький пішов до 3 класу, а середненький у старшу групу. Най у всіх діток і вчителів буде натхнення і задоволення від навчання і суспільства, в якому вони отримують новий досвід! Легкої дороги.

Слава Камінська та її син Леон

Ще один зірковий першокласник – син співачки Слави Камінської. Леон заздалегідь вивчив всю програму першого класу, сам прочитав Гаррі Поттера і навіть вивчив англійську мову.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень