Хто сьогодні святкує іменини: Можна привітати власників 8 імен

Кілька ідей для привітань

Сьогодні, 22 липня, іменини святкують власники імен: Марія, Олександр, Костянтин, Болеслав, Кирило, Федір, Андрій та Михайло

Привітайте їх зі святом!

***

Прийміть мої найщиріші побажання! Міцного вам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

***

Наше життя – це прекрасний сад, повний троянд з чудовим ароматом, але серед квітів ховаються непомітні гострі шипи, і мало кому вдається ніколи не поранитися. Тобі, в твій День ангела, я бажаю, щоб шипів в твоєму саду було якомога менше, а від тих, що не вдасться уникнути, залишаться лише легкі подряпини.

***

Вітаю з іменинами! Бажаю вдачі та здоров’я, наснаги та щирості у стосунках, краси та позитиву! Нехай ваша стежинка веде вас до успіху! Будьте коханими та кохайте!

***

Вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю безмежного щастя та міцного здоров’ячка. Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям. Усміхайся, це тобі дуже личить. Обіймаю!

***

З іменинами! Нехай і далі ваша потужна енергія притягує як магніт якомога більше цікавих, розумних, приємних особистостей!

***

Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, гарного настрою, родинного затишку, миру, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег. Нехай доля буде прихильною до вас, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку вашої душі.

***

В День ангела нараз,

Я скажу лиш пару фраз:

Веселитись, посміхатись,

Життю радіти, шануватись!

Здоров’я, добра, наснаги,

Успіхів, щастя, тепла,

Щоб життєва твоя доля,

Завжди вдалою була.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень