Сьогодні – День бухгалтера

Привітайте винуватців зі святом

Сьогодні, 16 липня, бухгалтери відзначають професійне свято. 

Цю дату закріпили для святкування саме тому, що 1999 році ухвалили Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

***

Сьогодні день однієї з найвідповідальніших та найважливіших професій — День бухгалтера! Вітаю з цим днем, бажаю добра, океан позитиву, щастя, і просто бути щасливими та не вболівати всім представникам цієї славної професії!

***

Хай гроші самі рахуються,

А звіти самі друкуються.

Декларації самі здають звіти,

А прихильники дарують квіти. 

***

Вітаю з професійним святом найточніших і прагматичних людей в цьому світі! Бухгалтер – це професія, що вимагає уважності, відповідальності й посидючості, тому хочеться побажати вам терпіння, працьовитості, легкості в роботі, якомога більше щасливих, спокійних моментів і незабутніх вихідних!

***

Сьогодні, дорогі бухгалтери, ваш день. Забудьте про клопоти та відпочиньте душею! Цифри почекають! Проведіть цей день легко. Зі святом!

***

Спасибі за ваш професіоналізм, за найточніші розрахунки та просто гідну роботу. Вітаємо з професійним святом — Днем бухгалтера! Будьте енергійні, оптимістичні й креативні. Не втрачайте вправність, примножуйте знання, домагайтеся всього задуманого! Зберігайте баланс і гармонію як на роботі, так і в сім’ї!

***

Ті, хто володіють математикою — володіють світом! Дякуємо вам за вашу плідну роботу та якісні фінансові розрахунки! З Днем бухгалтера!

***

Безпомилкової роботи та безсумнівної удачі вам, бухгалтери! Зі святом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень