14 липня: Хто святкує День ангела і що в цей день відзначають у світі

Цікавий перелік свят

Сьогодні, 14 липня, усі Олексії, Ангеліни, Арсенії, Петри, Василі, Дем'яни, Кузьми та Тихони святкують іменини. Привітайте їх зі святом!

Також у цей день в різних країнах відзначають низку свят:

Вогняний фестиваль в Японії.  Це синтоїстська традиція очищення, де учасники несуть великі факели, що палають, від святині до священного водоспаду. 

День Блек Кантрі в Сполученому Королівстві.

День лікаря в Сальвадорі. Цей день відзначають на згадку про заснування Колегії лікарів 14 липня 1943 року. 21 лікар з ініціативи доктора Артуро Ромеро заснували цю асоціацію у колишньому приміщенні Товариства суспільного добробуту.

Офіційний день прапора у Швеції.

День оголеності в США.

Національний день Гондурасу. Цей день відзначають на згадку про напад Сальвадора на Гондурас у 1969 році, збройний конфлікт, який отримав назву «Футбольна війна» або «Стогодинна війна». Безпосереднім приводом до війни став програш команди Гондурасу команді Сальвадора в матчах плей-офф відбірного етапу чемпіонату світу з футболу.

Національний день лікеру Гран Марньє (ред. – французька марка лікерів) в США. Найвідомішим продуктом бренду є лікер зі смаком апельсина, створений в 1880 році. Його виготовили із суміші коньячного бренді, дистильованої есенції гіркого апельсина і цукру.

Джерело: dilovamova

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень