Хотів зробити селфі: школяр зі Львова потонув у водоспаді під час екскурсії

Рятувальники дістали вже мертвого

Учень шостого класу львівської школи №82 загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка у національному природному парку «Сколівські Бескиди».

12-річний хлопчик нібито зірвався зі слизького каміння під час спроби зробити селфі і впав у воду. За словами керівника парку, небезпечні ділянки водоспаду огороджені, але хлопчик переліз через загорожу, шукаючи кращий ракурс.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, 2 червня о 11:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Кам'янка Стрийського району на Львівщині в водоспаді тоне дитина.

Рятувальники бензопилою розрізали дерево, за яке зачепилась дитина, вивільнили та за допомогою рятувальних мотузок витягнули на берег, де передали медикам. Медики констатували смерть.

За даними ZAXID.NET, група з 44 львівських школярів перебувала на шкільній екскурсії у супроводі п'яти дорослих – трьох вчителів і двох батьків. За словами очевидців, один з хлопчиків зірвався зі слизького каміння під час спроби сфотографувати себе на тлі водоспаду, упав у воду і потонув.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень