Хороша новина та приємна зустріч – Скорпіонам, робота над помилками – Ракам: гороскоп на 3 жовтня

А Овнів чекають несподіванки

ОВНИ

Вас чекає чимало несподіванок. Цього дня ви можете дізнатися, що люди думають про вас насправді.

ТЕЛЬЦІ

У вас є шанс реалізувати давні плани. Навіть якщо це не станеться прямо зараз, то з'явиться більш чітка картина того, як саме можна досягти бажаного.

БЛИЗНЯТА

Не перевантажуйте себе роботою – беріться лише за те, що точно можете закінчити до вечора, інакше тягар зобов'язань буде рости й це завадить вам зайнятися новими проєктами.

РАКИ

Цей день варто присвятити роботі над помилками. Проаналізувавши минуле, ви зможете визначитися з тим, як поводитися у майбутньому.  

ЛЕВИ

Якщо ви чітко сформулюєте, чого хочете досягти, то у вас все вийде. Продумайте якомога точніше картину того, що відбувається, тоді вам буде простіше зрозуміти, у якій послідовності діяти.

ДІВИ

Вас дратуватиме необхідність постійно щось комусь доводити, але зриватися і сердитися не можна. Просто перетерпіть це.

ТЕРЕЗИ

Ви роздивитеся щось особливе в людині, яку вже давно знаєте, однак новий роман краще зараз не починати, аби все не закінчилося банальною інтрижкою.

СКОРПІОНИ

Цього дня відбудеться подія, після якої ваші очі знову сяятимуть. Хороша новина і приємна зустріч додадуть настрою надовго.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете дещо легковажними та імпульсивними. Будьте обережними у прояві своїх емоцій, а тим більше – у серйозних професійних справах.

КОЗОРОГИ

Не засмучуйтеся через дрібниці. Цього дня можливі невеликі неприємності на роботі, однак впадати у розпач через це не варто.

ВОДОЛІЇ

Не порівнюйте себе ні з ким, бо це тільки посилить вашу невпевненість. А проявивши мудрість і стриманість, матиме змогу покращити фінансову ситуацію.

РИБИ

День вдалий для вирішення фінансових питань. Ви зможете  чітко прораховувати ситуацію та заощадити велику суму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень