Хомку пропонують поговорити із забудовником щодо поверховості будівлі за музеєм (ОНОВЛЕНО)

Депутати Рівненської міської ради ухвалили проведення громадських слухань щодо будівництва за краєзнавчим музеєм

Нагадаємо, тимчасова  депутатська комісія була змушена визнати, що на руках у забудовника є всі документи. Тим не менш, міністерство культури України вирішило тимчасово призупинити своє погодження проекту будівництва на Толстого, 10 у Рівному. Тож комісія рекомендувала провести з цього приводу громадські слухання.

За це проголосували 22 місцевих обранці.

[media=57540][media=57541]

Між тим, за словами депутата Олександра Курсика, на роботу комісії ображені і забудовники, і музейники. Тож він звернувся до міського голови з пропозицією:

Нехай міський голова Володимир Хомко сам поговорить із забудовником — зокрема і про поверховість. Ми зайшли у глухий кут, бо будувати замість 12-поверхівки 3-поверховий будинок, як це пропонує музей, буде економічно невигідно для забудовника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень