На відпочинок і оздоровлення дітей на Рівненщині витратять понад 5 млн грн

Федерація професійних спілок області розпочала підготовку до дитячого оздоровлення влітку 2016 року. Напередодні відбулося розширене засідання координаційної ради з питань оздоровлення дітей при Федерації професійних спілок області.

За словами голова Федерації професійних спілок області Миколи Шершуна, з метою здешевлення вартості путівки необхідно вирішити питання надання пільг дитячим оздоровчим закладам на сплату комунальних послуг, оплату оренди за землю, енергоносіїв.

За словами заступника голови Рівненської обласної ради Олексія Бучинського, з обласного бюджету для оздоровлення та відпочинку дітей соціально незахищених категорій передбачено кошти в сумі 5 млн 249 тис. 300 гривень. Також він запропонував при внесенні змін до місцевих бюджетів на 2016 рік у бюджетах районів та міст обласного підпорядкування передбачити кошти на оздоровлення та відпочинок дітей в стаціонарних закладах у розмірі не менше 199,0 тис. гривень.

Як і торік, на Рівненщині в першу чергу забезпечуватимуть оздоровлення дітей учасників АТО, дітей, чиї батьки були поранені або загинули під час перебування на Сході України, дітей-інвалідів, сиріт, напівсиріт тощо.

Під час засідання також підняли питання недопущення перепрофілювання та закриття дитячих оздоровниць, та вимагати внесення змін до законодавства України в частині відновлення фінансування оздоровлення дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень