Хомко показав СМСку

Як доказ непрофесійності команди Саакашвілі, яка займалася організацією «Антикорупційного форуму» у Рівному

Міський голова Рівного Володимир Хомко повідомив Міхеїлу Саакашвілі про провокацію проти себе. Нагадаємо, в суботу у Рівному проходив Антикорупційний форум за участю очільника Одеської ОДА Саакашвілі.

Свій виступ у актовій залі НУВГП, розрахованій на невелику кількість осіб, останній розпочав з фрази про те, що у Рівному це єдиний зал, на який не потрібен був дозвіл мера Володимира Хомка.

Міський голова звинуватив у непорозумінні рівненських організаторів форуму, які були опонентами Хомка на виборах. Він назвав прізвища Юрія Плоского та Дмитра Якимця:

 

 

- Для мене це як сніг на голову. Те, що я був здивований – це взагалі нічого не сказати. Почали виясняти в команді Саакашвілі, виявляється, Саакашвілі, коли він приїхав в місто, в той вечір сказали, що це єдиний зал, який можна орендувати в місті, бо мер не дозволяє провести збори. Думаю, хто ж там готував (зустріч,-ред.)? Як почали виясняти, мені приносять список – Плоский і Якимець. Мені все зрозуміло! Ми зробили все, щоб Саакашвілі теж це знав, я думаю, що там буде «розборка» в його команді. Я думаю, що це така підла політична провокація.

Міський голова повідомив, що спочатку організатори хотіли замовити зал у Міському будинку культури, потім у міському Палаці культури, та все ж провели зустріч у невеликому залі НУВГП.

Директор МПК «Текстильник» Анатолій Чугуєвець повідомив, що з проханням надати приміщення до нього звернувся Володимир Гребьонкін.

Роздруківка повідомлення, яке надійшло Анатолію Чугуєвцю

Втім, пізніше зателефонував, щоб відмовитись, адже організатори знайшли інше приміщення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень