Хомка використовують у політичній грі проти «Рівне Разом»

Політична боротьба у Рівному загострюється

До спроб дискредитувати одного з лідерів виборчої кампанії до Рівнеради, місцеву політичну партію «Рівне Разом», залучили навіть чинного міського голову Рівного Володимира Хомка.

Зокрема, 28 вересня, у коментарі одному з інтернет-видань Хомко звинуватив партію «Рівне Разом» у тому, що вона нібито заважає роботі Рівненської ТВК та намагається підкупом змусити членів комісії зареєструвати партію для участі у виборах до Рівнеради.

При цьому чинний мер не навів жодного факту, який підтверджував би його слова, натомість послався на чутки.

У своєму коментарі Володимир Хомко не зазначив, чи звертався він до правоохоронних органів з приводу озвучених ним фактів, що дозволяє сприймати його слова виключно як спроби політичного тиску на членів ТВК та протидію чесним та конкурентним виборам.

При цьому окремі висловлювання міського голови можна розцінювати як тиск на членів ТВК.

Зокрема у своєму коментарі Хомко стверджує, що

«... якщо в цій державі є закон, то ця партія («Рівне Разом») не може бути зареєстрованою!»

Нагадаємо, що Володимир Хомко не бере участі у виборчій кампанії, натомість балотується у депутати Рівнеради від партії, яку пов'язують з Ігорем Коломойським. При цьому міський голова не пішов у відставку та продовжує використовувати своє службове становище для відвертої агітації за партію та кандидата, який балотується від цієї політсили на посаду міського голови.

Раніше Володимир Хомко вже висловлювався проти «Рівне Разом». Зокрема

у липні поточного року Володимир Хомко погрожував позбавити робочих місць підприємців, що торгували поблизу центрального ринку.

 

Єдиною організацією, яка стала на захист підприємців, була «Рівне Разом».

Активісти «Рівне Разом» домоглися від міської влади відновити законне право на працю. А під тиском громадськості мерія затвердила єдиний Порядок організації роботи ринків, ярмарків та інших видів вуличної торгівлі у місті.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень