Хочете знати, який Ваш психологічний вік? Дайте відповідь лише на одне запитання  

Скільки собак на малюнку?

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Дізнатися про свій психологічний вік Ви можете за допомогою цього тесту. Адже нерідко буває так, що наш розумовий вік відрізняється від біологічного. Для того, аби дізнатися різницю, просто порахуйте собак на картинці та прочитайте пояснення.

4 собаки

Ваш розумовий вік – 15-20 років

Ви переконані, що до життя потрібно ставитися простіше. Обожнюєте веселощі, творчість та все, що заряджає енергією. Ви креативні, вмієте знаходити спільну мову з людьми та любите подорожувати.

5 собак

Ваш розумовий вік – 25-30 років

На цьому життєвому етапі Ви вже загартувалися дорослими проблемами. Однак Вам все ще подобається веселитися! Ви проста людина, яка вважає за краще насолоджуватися життям, тому не прагнете його ускладнювати.

6 собак

Ваш розумовий вік – 30-40 років

В очах інших людей Ви виглядаєте трохи старомодною людиною. У Вас стабільне життя і робота. Ви завжди ретельно продумуєте свої дії перед прийняттям спонтанних рішень, маєте миролюбний характер, зрілий погляд на життя і великі шанси на успіх.

7 собак

Ваш розумовий вік – 10-15 років

Ви дивитеся на світ крізь рожеві окуляри, адже у Вашому серці ще живе та сама наївна дитина. Ви прості, вмієте радіти простим речам і піклуватися про інших.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень