«Хоч би качалочку дали»: рівнянин у ЗСУ вразив мережу кулінарним лайфхаком (ВІДЕО)

Тісто для піци чоловік розкачує мінометним боєприпасом

У мережі завірусилось відео, де український військовий іронічно розповідає про те, що «старшина не возить борщику», тому їм доводиться готувати собі піцу.

На відео тісто для піци чоловік розкачує мінометним боєприпасом.

- Ніякої каші, ніякого борщику, ні першого, ні другого, ні десерту, ні компоту, нам приходиться самим готувати собі піцу. З підручних матеріалів, які є. Хоч би качалочку дали, - жартує наш військовий.

Відео поширив Макс Гордєєв.

Рівняни впізнали військового на відео - це Дмитро Капелюх, кандидат філологічних наук, викладач зарубіжної літератури в Рівненському державному гуманітарному університеті.

У 2019 р. Дмитро захистив дисертацію на тему: «Поетика драматургічної ремарки». Серед сфер наукових зацікавлень Дмитра постколоніальні студії, гендерна критика, теорія масової культури та література кінця ХХ- ХХІ ст.

Зараз він у війську, захищає нас із вами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень