6 грудня – День Збройних сил України: Вітання та листівки (ФОТО)

Привітання захисникам!

Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають державне свято – 31 річницю Дня Збройних сил України.

Дата присвячена дню ухвалення Закону України «Про Збройні сили України» – подія відбулася саме 6 грудня 1991 року, а також із 6 грудня 1919 року. У цей день відбувся перший зимовий похід Дієвої армії УНР.

***

Всіх українців ми вітаємо

З Днем українських Збройних Сил,

Відваги, мужності бажаємо,

Всім тим, хто Батьківщину любив!

***

У світле свято України,

В День українських Збройних Сил,

Бажаємо від душі ми,

Щоб солдат щасливо жив!

Ситий був і не тужив,

Щоб спокійно вночі спав,

Зброю біля себе мав!

***

Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть же привітання з кращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Шановні воїни, службовці Батьківщині, вітаю вас з професійним святом. Бажаю мирного неба над головою, здоров'я і успіхів. Захисники і захисниці, ви найкращі. Дякую вам за захист України!

***

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!

***

У День Збройних сил України від щирого серця побажати хочу міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень