Хлопець скинув майже 50 кілограмів завдяки трьом правилам: що він робив

Ці правила допомагають не тільки втрачати, а й не набирати вагу

Британський блогер Том Морлі розповів, як йому вдалося скинути майже 50 кілограмів. Хлопець схуд завдяки трьом простим правилам, які допомагають не тільки втрачати, а й не набирати вагу.

Про це пише Newsweek,

Морлі довго йшов до схуднення. Спочатку йому вдалося скинути 20 кілограмів, але потім він зламав ногу й вага повернулася. Нині ж він знову худне завдяки своїм правилам.

Не забувайте про воду

За словами блогера, це дуже просте правило, яке допоможе схуднути, адже буде стимулювати метаболізм. Він стверджує, що вживання більшої кількості води допомогли йому почати втрачати вагу. Але яку саме кількість рідини потрібно пити - краще знає лікар, який допоможе вирахувати норму для кожної людини.

Будьте відповідальними

Блогер радить не шукати собі виправдання під час зривів. Він стверджує, що людина, яка хоче схуднути, має навчитися визнавати, що ніхто не винен у невдалому рішенні, окрім неї.

— У такі моменти зупиніться, подумайте та візьміть на себе відповідальність за рішення, яке ви збираєтеся прийняти.

 

Подумайте про майбутнє, яке ви хочете для себе.

 

Чи справді ця додаткова закуска того варта?

 

Хіба пропуск сеансу в тренажерному залі не віддаляє вас від кінцевої мети? - додав блогер.

Не забувайте їсти після кардіо 

Блогер радить «винагороджувати» себе після інтенсивного тренування та не голодувати. Коли людина втрачає вагу, вона ще більше хоче їсти, і якщо обмежуватися в усьому, це призведе до зривів.

— Як я вже говорив раніше, схуднення не повинно бути жалюгідним досвідом. Ваша дієта дуже важлива. 

 

Якщо ви поєднаєте більше кардіо з меншою кількістю їжі, ви можете почуватися чудово протягом кількох днів і скинути кілька кілограмів. 

 

Якщо ви сидите і відчуваєте голод, але ви досягли рекомендованої норми калорій на день, займіться кардіотренуванням і «заробіть» на те, що хочете з'їсти, - резюмував блогер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень