Химерна ванна: дизайн, який зводить із розуму, або Як виглядає невдале оформлення (ФОТО)

Перед початком ремонту варто замовити візуалізацію у дизайнерів та добре обдумати усі деталі

Всім відомо, що дзеркало може створювати ілюзію збільшеного простору. Такі властивості дзеркала вирішив використати власник будинку в Кернсі, який виставили на продаж. Він придумав оригінальний дизайн для ванної кімнати.

Проте щось пішло не так

На ринку нерухомості з'явився будинок з оригінальною ванною кімнатою. Триповерховий котедж гарантує унікальний психоделічний досвід через дизайн крихітної ванної.

Здається, господарі хотіли візуально розширити межі, тож майже всі стіни оздобили дзеркалами. Але кімната перетворилась на воронку, знайти вихід з якої не так вже й легко.

Підсилюють атмосферу розгубленості жалюзі, оздоблення золотом і ванна з чорного мармуру.

Великий сімейний будинок площею 1600 метрів квадратних розміщений на пагорбі, тож з нього відкриваються неймовірні краєвиди. Тут і кілька спалень, і офіс, і паркінг на 5 авто. Також особняк має систему безпеки, трифазне живлення та генератор, який може живити весь будинок.

Джерело: realestate.24tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень