Гілларі Клінтон готова розказати світу про НЛО

Принаймні, вона готова відкрити секретні матеріали у разі своєї перемоги

У США триває передвиборча гонка кандидатів на пост президента. Один із кандидатів, Гілларі Клінтон, готова розсекретити низку матеріалів, що стосуються невпізнаних літаючих об'єктів (НЛО). Таємницю вона обіцяє розкрити, якщо виграє президентські вибори, заявив глава її передвиборного штабу Джон Подеста. За його словами, йому вдалося переконати Гілларі Клінтон у необхідності цього кроку, адже люди повинні знати правду. 

Подеста є відомим прихильником розкриття засекреченої інформації про НЛО. Він закликав до цього ще в 1990-х роках, коли працював головою адміністрації президента США при Біллі Клінтоні. При Бараку Обамі він пропрацював рік старшим радником і після відходу з цієї посади зазначив, що найбільше шкодує про те, що не зміг домогтися публікації даних про НЛО.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень