Відбулися вибори старост до об’єднаної громади на Рівненщині  

Вчора, 24 січня, відбулися вибори старост у селах Миляцької об’єднаної територіальної громади Дубровицького району.

Про це повідомили в регіональному Офісі реформ, передає прес-служба Рівненської ОДА.

Так, старостою села Жадень обрали Наталію Денищич, Смородськ – Марію Стрибулевич. У Перебродах та  Будимлі вибрали Володимира Панченка та Петра Молчановича відповідно.

Водночас інтереси сіл Лугове та Біле представлятиме один староста – Олександр Кухарець, а Удрицька та Хочина – Неоніла Пігаль.

Загалом у виборах взяли участь понад півтори тисячі мешканців сіл із майже 4 тисяч зареєстрованих у списках, що складає майже 40 відсотків виборців.

Обрані старости відповідно до закону про добровільне об’єднання територіальних громад представлятимуть інтереси жителів сіл у виконкомі ОТГ, а також сприятимуть у підготовці документів, що подаються до органів місцевого самоврядування.

Разом з тим, 27 березня цього року відбудуться перші вибори в Радивилівській міській ОТГ на Рівненщині. Таке рішення прийняла Центральна виборча комісія 25 грудня минулого року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень