Хакер, що шантажував рівненську фірму, може сісти на 3 роки

Він вимагав 10 тисяч гривень за нерозголошення отриманої інформації

Правоохоронці викрили 27-річного жителя села Шпанів Рівненського району, який зламав електронну пошту рівненської будівельної компанії й вимагав від неї 10 тисяч гривень, шантажуючи розголошенням відомостей. Детальніше розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

- Володіючи конфіденційною інформацією, зловмисник з викраденої електронної пошти надіслав вимогу керівництву компанії про передачу грошових коштів у сумі 10 тисяч гривень за нерозголошення відомостей.

 

У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили два ноутбуки, де містилася інформація, що підтверджує протиправну діяльність чоловіка.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. На цей час триває слідство. Призначено експертизу. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Чоловік свою вину визнає повністю та співпрацює з правоохоронними органами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень