ХАЕС створює умови для працевлаштування випускників профільних вишів

Станцію днями відвідали викладачі з Вінниці

Викладачі Вінницького національного технічного університету відвідали Хмельницьку АЕС та освітні заклади міста-супутника.

Підготовка висококваліфікованих кадрів для ядерної галузі - у центрі уваги Хмельницької АЕС. Станція співпрацює з вищими навчальними закладами України та створює відповідні умови для працевлаштування випускників профільних вишів. Зокрема, студенти мають можливість укладати тристоронні договори, щоб гарантувати своє подальше працевлаштування. Існує можливість здобуття освіти за дуальною формою, коли студент опановує теоретичний матеріал у навчальному закладі, а практичне навчання проходить на виробництві.

Представники кафедри електричних станцій та систем Вінницького національного технічного університету провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками ліцеїв, заохотивши їх обирати технічні освітні напрями. Саме таких спеціалістів потребує держава та енергетична галузь зокрема для відновлення економіки після війни.

Чимало випускників ВНТУ уже працює на Хмельницькій АЕС. Це висококласні спеціалісти, які добре обізнані з усіма тонкощами електроенергетики.

Викладачі ознайомилися з умовами праці молодих спеціалістів на Хмельницькій АЕС, побували в аудиторіях навчально-тренувального центру.

Студентам розповіли про умови праці на ХАЕС, соціальний захист працівників, можливості кар’єрного росту та дозвілля атомників, а також про постійну підтримку, яку колектив надає Силам Оборони України.

Окремо під час зустрічі приділили час питанням працевлаштування на Хмельницькій АЕС, де планується будівництво нових енергетичних потужностей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень