Скільки працівників потребуватиме ХАЕС на етапі будівництва нових енергоблоків

Люди уже цікавляться перспективами працевлаштування на станції

В «Енергоатомі» днями підбили підсумки роботи торік. Попри виклики воєнного стану вдалося розпочати підготовчі роботи з будівництва 5-го та 6-го енергоблоків Хмельницької АЕС, Загальна кількість атомних блоків, які зводитимуться за американською технологією АР1000 Westinghouse, зросла з п'яти до дев'яти.

У Нетішині уже звертаються до генерального директора Хмельницької АЕС Андрія Козюри із питаннями щодо працевлаштування на станції. За його словами тільки для початку будівництва ХАЕС потребуватиме близько двох тисяч працівників.

Для того, щоб розпочати будівництво, нам необхідна наявність близько двох тисяч працівників. У кожного є шанс і можливість працевлаштуватися на Хмельницьку АЕС, але для цього потрібно мати певні знання, життєві навички. Процедура абсолютно відкрита: потрібно направити резюме на електронну адресу ХАЕС, пройти співбесіду та певний етап перевірки, - каже Андрій Козюра.

Процедура працевлаштування на станцію прозора і відкрита, ХАЕС публікує перелік вакансій на своїй сторінці у Фейсбуці, там є й контакти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень