«Група людей ходить від дверей до дверей»: Рівнян попереджають про квартирних шахраїв

Що про це кажуть у поліції

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Шахраї під виглядом представників Міністерства внутрішніх справ обкрадають квартири у Рівному. Таке повідомлення днями з’явилося в одній із соціальних мереж.

Про групу людей, які начебто збирають дані для майбутнього перепису населення, а насправді є шахраями, повідомляють у чатах ОСББ. Містян закликають бути обачними й не передавати нікому особистих даних.

Існує група людей, яка ходить від дверей до дверей, видаючи себе за співробітників внутрішніх справ. Вони мають при собі документи та бланки із символікою Міністерства внутрішніх справ та стверджують, що їм необхідно перевірити наявність дійсних посвідчень особи у всіх напередодні майбутнього перепису населення. Вони роблять крадіжки у будинках. Вони скрізь і виглядають презентабельно.

 

До вас може прийти людина та сказати, — Я хочу зробити вашу фотографію/зняти відбиток пальця в рамках якоїсь схеми. Вони мають ноутбук, біометричний пристрій і список усіх імен. Вони показують список та просять надати всю цю інформацію.

 

Памʼятайте  – це ШАХРАЇ. Жодних дій щодо підготовки до перепису НЕМАЄ. Ваші дані, особливо біометричні, ніхто не просить. І ви нікому й ніколи не передавайте! – передає група Твоє Рівне|Rivne в Telegram.

Очільниця Ради голів ОСББ Галина Похильчук повідомила Радіо Трек, що жодних фактів про дії таких шахраїв їй не повімляли. Нічого не знають про це і в поліції області. Кажуть, що жодних заяв правоохоронці не отримували.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень