Плюси й мінуси: Рівняни поділилися перевагами й проблемами міста

Про парки і дороги

Рівнянам подобається місто, у якому вони живуть. Про це свідчать результати вуличного опитування, яке днями провели журналісти Радіо Трек.

Люди виокремили декілька плюсів і мінусів Рівного. Перевагами називають компактність міста, відкритість людей і красиві парки.

 

Що ж до мінусів, перехожі критикують стан доріг, високі ціни на нерухомість і владу.

Думки щодо розв'язання цих проблем розділилися. Хтось вважає, що всі проблеми можна було б вирішити, якби не війна, інші ж – пропонують поставити при владі ініціативних людей, які будуть готові зробити місто кращим.

Зокрема, люди казали таке:

- Це дуже компактне місто і дуже зручне, невеличке і можна завжди дістатись до будь-якої точки. Це дуже зручно, - каже рівнянка Анна.

 

 

- Такі парки. Такі гарні зони, які в нас поробили, лавочки, скверики, фонтани. Квіти такі за Кінопалацом Україна, дуже гарні такі зони, - каже рівнянка Галина.

 

 

- Люди. Дуже приємні люди, вони всі сміються завжди. Є про що поговорити, навіть якщо незнайомі, - каже рівнянка Вікторія.

Окрім цих позитивних аспектів, мешканці також відзначили й проблеми:

- Водовідведення, неадекватні ціни на нерухомість, застаріла безініціативна влада, - каже рівнянин Сергій.

 

 

- Війна тільки. Якби не було війни, проблеми всі вирішувалися б. Якби закінчилася війна, якби наші хлопці не гинули, тоді було б краще розв'язувати якісь проблеми, а зараз найгірша проблема це війна, - каже рівнянка Світлана.

 

 

- Проблеми з дорогами у нас, - каже рівнянка Олена.

Попри недоліки, більшість мешканців Рівного вважають, що їхнє місто має унікальний шарм і потенціал для подальшого розвитку. Люди вірять у майбутнє свого міста і готові працювати над його покращенням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень