Гройсман розповів про гроші Кузнецовська

Про місто Рівненської області голова Верховної ради згадав на своїй сторінці у Facebook

Зокрема, спікер повідомив про результат децентралізації для міста атомників.

Як написав Володимир Гройсман,18 мільйонів гривень додаткових надходжень до місцевого бюджету - результат децентралізації для міста Кузнецовськ Рівненської області. Завдяки цим коштам міська рада реконструювала штучний майданчик з міні-футболу біля загальноосвітньої школи №1. Встановлено дитячі ігрові майданчики у мікрорайонах міста. На вулиці Героїв Небесної Сотні ртутні лампи замінили на світлодіодні.

 

18 мільйонів гривень додаткових надходжень до місцевого бюджету - результат децентралізації для міста Кузнецовськ Рівнен...

Опубліковано Volodymyr Groysman 30 січня 2016 р.
 

 

Нагадаємо, раніше міський голова Рівного Володимир Хомко та голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук критикували передачу фінансування профтехосвіти місцевим бюджетам в рамках децентралізації. Також пан Хомко висловив побоювання, що вже в березні частина коштів, що надходили в місто від акцизних зборів, Рівне вже не отримає

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень