На Рівненщині – чергова смерть від грипу

Помер хворий із Дубровицького району

На Рівненщині ще один чоловік помер від грипу.

Як повідомив завідувач епідвідділом Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз, у Дубровицькому районі офіційно підтверджено смерть хворого 1973 року народження:

- На сьогоднішній день у нас є два летальні випадки від пандемічного грипу. Це дві людини. Одна з Дубровицького району, друга з міста Рівного. Справа в тому, що ускладнення виникають, якщо не звертається (до лікарів, - ред.), займається самолікуванням, пізне звернення - от саме тоді розвивається вірусна пневмонія, людина не лікується вчасно і тому такі наслідки. 

Нагадаємо, що минулого тижня в реанімації Рівненської міської лікарні від грипу помер чоловік 1967 року народження. Причиною смерті стала пневмонія як ускладнення від грипу.

Зауважимо, що в обласному управлінні Держсанепідслужби спростовують будь-яку іншу інформацію щодо летальних випадків на Рівненщині і зазначають: вірус грипу знайшли тільки у двох померлих від пневмонії.

Читайте також:" У Рівненській області захворюваність на грип та ГРВІ зросла вдвічі. Епідпоріг перевищено на 16,5%".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень