Гроші або подарунок – Тельцям, перестановки на роботі – Рибам: гороскоп на 6 липня

А Близнята зустрінуться з давньою симпатією

ОВНИ

Уникайте всього, що може поставити вас у залежність. Також більше часу присвятіть дітям.

ТЕЛЬЦІ

Ймовірне поліпшення фінансового становища, подарунок або вдала покупка. Можлива й вигідна пропозиція по роботі.

БЛИЗНЯТА

Цього дня зорі прогнозують вам романтичне побачення або зустріч з давньою симпатією. Від вас будуть чекати обіцянок, але не варто обнадіювати людину, якщо ви не готові до важливих кроків.

РАКИ

Вірогідні почуття втоми, легке нездужання. Ваша байдужість у відношенні близьких може серйозно змінити ситуацію в родині.

ЛЕВИ

Найбільшою проблемою дня буде ваша невпевненість у власних силах. Обмежте спілкування й не приймайте серйозних рішень.

ДІВИ

В особистому житті передбачається несподівана й приємна подія. Зараз вам вдасться успішно обійти гострі кути любовних проблем.

ТЕРЕЗИ

Не женіться за славою, визнанням і грішми, а просто отримуйте задоволення від процесу. Ваші успіхи порадують вас і зміцнять віру в себе.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться впоратися з будь-якими проблемами, провокаціями та спокусами. Цього дня усіляко уникайте з'ясування стосунків і спілкування з малознайомими людьми.

СТРІЛЬЦІ

Розслабитися цього дня вам не вдасться – вас очікують ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів.

КОЗОРОГИ

Зорі радять присвятити день відпочинку. Також варто привести в порядок документи, щоб підготуватися до нової хвилі ділової активності та до несподіваних перевірок.

ВОДОЛІЇ

Не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до стресу. Несподівані дії партнерів змусять вас працювати понаднормово. Результат буде залежати тільки від вашого професіоналізму.

РИБИ

На роботі остерігайтеся бути втягнутими в інтригу, яка починається у верхах. Вірогідні серйозні перестановки, які принесуть вам користь.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень