Покращення фінансового становища – Левам, релакс – Водоліям: гороскоп на 2 липня

А Близнятам треба бути обережними в розмовах

ОВНИ

Цього дня ви знайдете спосіб професійного прориву, який вже завтра варто застосувати. В особистому вас теж чекають позитивні зміни.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно збавити оберти й пожити трохи для себе. Забудьте про все та насолодіться вихідним на повну.

БЛИЗНЯТА

У розмовах потрібно чітко дотримуватися межі, за яку не можна переступати. Постарайтеся більше слухати та уникайте конфліктних ситуацій.

РАКИ

Цього дня ваші інтереси можуть піти в розріз з бажаннями домашніх. Готуйтеся миттєво реагувати на звинувачення та претензії. Але не перестарайтеся, щоб не спалахнула сварка, бо її наслідки ви відчуватимете ще довго.

ЛЕВИ

У вас буде шанс поліпшити фінансове становище. Але вам доведеться швидко приймати рішення, інакше впустите свою нагоду.

ДІВИ

Зараз добре зайнятися самоосвітою. Можливо, доведеться підняти старі зв'язки, які подарують нові перспективи. Хоча зараз вам складно буде знайти спільну мову з людьми, але в більшій мірі це стосуватиметься любовних стосунків.

ТЕРЕЗИ

Зараз варто зайнятися тим, з чим ви зможете впоратися самотужки. Цього дня на допомогу оточуючих вам краще не розраховувати.

СКОРПІОНИ

День подарує вам можливості. З'явиться шанс зав’язати корисні зв'язки або почати серйозний проєкт. Можливі й приємні сюрпризи у сфері високих почуттів.

СТРІЛЬЦІ

Конфлікти будуть відбуватися буквально на кожному кроці. Перетерпіть цей день і все буде добре.

КОЗОРОГИ

Не піддавайтеся спокусі когось покритикувати. Можливі проблеми з технікою і зв'язком, тому зважайте на це, якщо запланували попрацювати цього дня.

ВОДОЛІЇ

Проводьте більше часу з людьми, які вам небайдужі. Це зміцнить стосунки й дозволить повністю розслабитися.

РИБИ

Не плануйте зустрічей, які можуть вас втомити. А ще майте терпіння й отримаєте те, чого так бажаєте. Це вдалий період для тих, хто хоче змінити імідж.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень